ll▷ Marching Legions Slot Review Review + Demo / Relax Gaming Marching Legions slot κριτική ➜ δωρεάν παιχνίδι ✅ 7,458 X κερδίζει στοίχημα / 98.12% RTP / Relax Gaming online slot; Τα καλύτερα καζίνο για να παίξετε τον Οκτώβριο του 2024 /online-slots/relax-gaming-slots/marching-legions Marching Legions Slot Review

Marching Legions Slot RTP, λεπτομέρειες &αμπέραζ; όρια στοιχήματος

η θέση των λεγεώνων που βαδίζουν παίζεται σε 5 τροχούς, 3 σειρές και 243 τρόπους για να κερδίσετε. Για να δημιουργήσετε έναν νικηφόρο συνδυασμό, πρέπει να προσγειώσετε 3, 4 ή σύμβολα που ταιριάζουν ή μπαλαντέρ σε γειτονικούς τροχούς από αριστερά προς τα δεξιά, ξεκινώντας από τον κύλινδρο 1. υπάρχουν επίπεδα πονταρίσματος που είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα bankroll. Μπορείτε να παίξετε από 10p σε £100 ανά περιστροφή (με το τελευταίο πιο αυτοκράτορα-όπως). Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά + και-στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης ή ανοίξτε την καρτέλα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο σύμβολο $ και, στη συνέχεια, επιλέξτε από τις επιλογές πονταρίσματος που αναφέρονται. ένας τομέας όπου αυτό το παιχνίδι εντυπωσιάζει είναι η επιστροφή στο ποσοστό του παίκτη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα περισσότερα ποσοστά RTP κυμαίνονται γύρω από το 96%, το RTP των λεγεώνων πορείας είναι 98,12%, το οποίο είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο του 96%. Στην πραγματικότητα, αυτό το καθιστά 1 από τις υποδοχές με τα υψηλότερα ποσοστά RTP.

η μεταβλητότητα εδώ είναι στο υψηλό εύρος περίπου 4 στα 5. Έρχεται με ένα 25.Ποσοστό συχνότητας επιτυχίας 62% που σημαίνει λίγο περισσότερο από το ένα τέταρτο των περιστροφών θα έχει ως αποτέλεσμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Η μέγιστη νίκη των λεγεώνων πορείας είναι 7.458 x το συνολικό ποντάρισμά σας από μία μόνο περιστροφή.

θέμα-Ήχος & αμπέραζ; χαρακτηριστικά σχεδιασμού-πάρτε στο δρόμο με ρωμαϊκές λεγεώνες

η θέση των λεγεώνων που βαδίζουν έχει ένα θέμα της ρωμαϊκής λεγεώνας. Βασίζεται στη μεγαλύτερη στρατιωτική μονάδα του ρωμαϊκού στρατού. Ο σχεδιασμός εδώ είναι ασυνήθιστος, αλλά πολύ εντυπωσιακά γίνεται με ένα 3D αποτελεσματικό, μοιάζει περισσότερο με ένα βιντεοπαιχνίδι από ένα κουλοχέρη. οι τροχοί είναι συνοδευμένοι από έναν κλασικό πέτρινο ρωμαϊκό δρόμο. Υπάρχει έναανακατεύοντας ορχηστρικό soundtrack ανατινάζοντας μακριά στο παρασκήνιο ενώ γυρίζετε. Έχει μια πολεμική αίσθηση που είναι ιδανική για μια υποδοχή με αυτό το ρωμαϊκό θέμα. ο ήχος και τα γραφικά εδώ είναι εξαιρετικά.

στα μπλοκ συμβόλων μαρμάρου θα βρείτε ένα τρίο μικροσκοπικών Ρωμαϊκών μοτίβων. Τους ενώνει ένα σπαθί, ένα στεφάνι δάφνης και ένα βασιλικό μωβ πανό. Ο ρωμαϊκός λεγεωνικός χαρακτήρας είναι το πιο ανταμείβον σύμβολο. Προσγειώστε 5 από αυτόν σε συνδυασμό και θα τσεπώσετε ένα βραβείο 2,5 φορές το συνολικό σας ποντάρισμα. Αυτό δεν ακούγεται πολύ, αλλά μπορείτε να προσγειώσετε μεγάλα μπλοκ ταιριαστών λεγεωνάριων με αποτελέσματα που ταιριάζουν.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτούς τους αρχαίους πολεμιστές σε κινητά, tablet και επιτραπέζιες συσκευές (φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές). Οπτικά, αυτό είναι πολύ ελκυστικό, ακόμα και όταν παίζετε σε μια συσκευή με μικρότερη οθόνη. Το απλό παιχνίδι λειτουργεί πολύ καλά με τον γύρο Δωρεάν Περιστροφών να προσφέρει τις καλύτερες ευκαιρίες.

Marching Legions bonus Features

δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός που είναι ασυνήθιστος στις λεγεώνες πορείας, το gameplay είναι επίσης. Με 3 μπόνους χαρακτηριστικά, κεντρικό στοιχείο της δράσης είναι στοίβες από σύμβολα λεγεωνάριων που μπορούν να προσφέρουν εκ νέου περιστροφές και τελικά δωρεάν περιστροφές.

Λειτουργία Re-Spins πορείας

 • el
 • pt
 • η λειτουργία Marching Re-Spins ενεργοποιείται κάθε φορά που προσγειώνετε μια πλήρη στοίβα συμβόλων λεγεωνάριων. Η στοίβα των στρατιωτών της 1ης Μαρτίου κυλάει προς τα αριστερά και απονέμεται μια εκ νέου περιστροφή. Εάν προσγειωθούν νέες στοίβες λεγεωνάριων, μετατρέπονται επίσης σε στοίβες πορείας. Οι επαναληπτικές περιστροφές συνεχίζονται μέχρι όλες οι στοίβες των λεγεωνάριων να έχουν βγει από τον αριστερότερο κύλινδρο.

  Λειτουργία ώθησης

  προσγειώστε μερικές στοίβες λεγεωνάριων σε 2 ή περισσότερους τροχούς και θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ώθησης. Οι μερικές στοίβες θα ωθηθούν έτσι ώστε να γεμίσουν ολόκληρους τους τροχούς τους και να γίνουν στοίβες πορείας. Στη συνέχεια, ακολουθεί η λειτουργία Re-Spins Marching. Δεν είναι δυνατό να πάρετε μια ώθηση εάν υπάρχει μια πλήρης στοίβα πορείας ήδη στους τροχούς.

  Λειτουργία δωρεάν περιστροφών

  κάθε φορά που μια στοίβα λεγεωνάριων βαδίζει από τον τροχό 1 προσθέτουν σε ένα μπόνους μέτρο. Ολοκληρώστε και τα 5 επίπεδα του μετρητή και θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών. Τα πράγματα γίνονται λίγο διαφορετικά εδώ. οι δωρεάν περιστροφές ξεκινούν στο "κύμα 1" με μία μόνο στοίβα πορείας που προστίθεται στον κύλινδρο 5. Κοιτάξτε εδώ για κέρατα που μπορούν να εμφανιστούν στον κύλινδρο 5. Όταν αυτά τα σύμβολα προσγειώνονται, συλλέγονται σε ένα μέτρο. Συλλέξτε 3 κέρατα και θα προχωρήσετε στο επόμενο "κύμα" . Αντί για μία στοίβα πορείας, θα δείτε στοίβες πορείας που γεμίζουν 2 τροχούς. Στη συνέχεια μετατοπίζονται μαζί με κάθε δωρεάν περιστροφή. υπάρχουν 5 επίπεδα κυμάτων για να δουλέψετε εδώ. Εάν συλλέξετε αρκετά κέρατα για να ενεργοποιήσετε το "κύμα 5", θα έχετε όλους τους τροχούς γεμάτους με στοίβες πορείας. Οι δωρεάν περιστροφές συνεχίζονται έως ότου όλες οι στοίβες πορείας απομακρυνθούν από τους τροχούς.

  τέλος, υπάρχει μια επιλογή να αγοράσετε το δρόμο σας στη λειτουργία δωρεάν περιστροφών για 120 x stake. Ωστόσο, αυτό δεν είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά διατίθεται στις περισσότερες άλλες χώρες.

  Marching Legions Περίληψη κριτικής-εντυπωσιακό ποσοστό RTP 98.12%  

  όλοι έχουμε κάνει πολλά εικονικά ταξίδια στην αρχαία Ρώμη, αλλά δεν έχω παίξει τίποτα σαν την υποδοχή των λεγεώνων. Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός ως προς τα χαρακτηριστικά μπόνους.τα γραφικά εδώ έχουν την εμφάνιση ενός παιχνιδιού βίντεο ή κοινωνικών μέσων και όχι ενός παραδοσιακού κουλοχέρη.

  τα χαρακτηριστικά μπόνους πάρα πολύ παραδώσει κάτι φρέσκο. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στο σύμβολο legionnaire που θα σας δώσει το περπάτημα στοιβάζονται σύμβολα στο βασικό παιχνίδι. Εάν συλλέξετε αρκετά κέρατα στις δωρεάν περιστροφές, θα δείτε περισσότερους τροχούς με στοίβες πορείας.

  αξίζει επίσης να επαναλάβουμε εδώ ότι το 98,12% RTP είναι από τα καλύτερα που θα δείτε οπουδήποτε. Και με μέγιστες νίκες 7,458 x το συνολικό ποντάρισμά σας ανά περιστροφή ή δωρεάν περιστροφή, το Marching Legions είναι μια υποδοχή που αξίζει να εξεταστεί. ένα άλλο παιχνίδι για να παίξετε είναι το Gods of Olympus Megaways (Blueprint Gaming) το οποίο έχει περιπλανώμενα άγρια ζώα στη λειτουργία Colossus Free Spins. Επιπλέον, έρχεται με πολλαπλασιαστές που μπορούν να συνδυάσουν έως και 625x. εάν είναι υψηλά ποσοστά RTP που ακολουθείτε, το πολύ δικό του βιβλίο του Relax Gaming 99 slot έρχεται με ποσοστό RTP 99%.

  Marching Legions Συχνές Ερωτήσεις

  Τι είναι οι λεγεώνες πορείας RTP;

  οι λεγεώνες πορείαςRTP είναι 98,12% το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό και 1 από τα υψηλότερα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο. Υψηλή διακύμανση, θα κερδίσετε σε πάνω από το ένα τέταρτο των περιστροφών (25,62% συχνότητα επιτυχίας).

  ποια είναι η νίκη του Marching Legions max;

  Το Περισσότερο που μπορείτε να κερδίσετε από ένα μόνο γύρισμα εδώ είναι 7,458 x το συνολικό ποντάρισμά σας. Το κλειδί για να κερδίσετε μεγάλα είναι να πάρετε πολλές στοίβες πορείας που σας δίνουν εκ νέου περιστροφές.

  ποια είναι η λειτουργία Marching Re-Spins;

  Η ΛειτουργίαMarching Re-Spins παίζεται όταν προσγειώνεται ένα πλήρες σωρό συμβόλων λεγεωνάριων. Η στοίβαβαδίζει 1 κύλινδρο αριστερά και απονέμεται ένα re-spin . Εάν προσγειωθούν περισσότερες νέες στοίβες, η διαδικασία επαναλαμβάνεται με περισσότερες επαναλήψεις.

  υπάρχουν οποιεσδήποτε λεγεώνες πορείας δωρεάν περιστροφές;

  Ναι, Η λειτουργία Free Spins παίζεται όταν γεμίζετε το μετρητή. Τα στοιβάζονται σύμβολα μετατοπίζεται με κάθε δωρεάν περιστροφή. τα σύμβολα κέρατος συλλέγονται για να σας δώσουν μεγαλύτερες στοίβες πορείας. Στο "κύμα 5", Όλοι οι τροχοί γεμίζουν με στοίβες πορείας.